Mezoterápia, Ultratone arcfiatalítás

Próbálja ki most Ön is a MEZOPENT,
az idei év újdonságát a mezoterápiás kezelések sorában!

Bővebben a kezlésről: itt...


 

MEZOTERÁPIA
Ráncfeltöltés fáldalommentesen 99,99% tisztaságú hatóanyagokkal!

 Szalonunkban kipróbálhatja Ön is a mezoterápia tű nélküli arcfiatalító eljárását! Ez a technológia az elektroporáció és az elektroforézis együttes hatását kombinálja, így az aktív 100%-os tisztaságú, steril hatóanyagok mélyen felszívódnak a bőrben és hihetetlen eredményt produkálnak!

 

 

A tűs mezoterápiás eljárással ellentétben a tű nélküli kezelés ma már egyre keresettebb  a szépségiparban, így Vendégeink igényet követve nálunk is alkalmazásra került a tű nélküli (virtuális) mezoterápia, mely alkalmas a bőr szarurétegén áthatolva a bőrfeltöltésre, ráncfeltöltésre és szarkalábak megszüntetésére azáltal, hogy  elősegíti a kollagén és elasztin termelést. Használata fájdalommentes, alkalmazása után a bőr feszes és selymes lesz!

Bőrünk szerkezete bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Ezt a lehetőséget bővítette ki a tű nélküli mezoterápiás készülék, melynek segítségével közvetlenül a kezelőfejbe tehető a bejuttatni kívánt hatóanyag, mely a vendég bőrtípusához, és az elérni kívánt eredményhez igazodik. A kezeléssel miniatűr "csatornákat" hozunk létre a szarurétegben, így pontosan oda és annyi hatóanyagot tudunk bejuttatni amennyi szükséges, és mindezt rendkívül steril körülmények között!

A mezoterápia hatása:

 • A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, A-, B,- C,- vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irharétegeibe, amik normál élettani állapotban is jelen vannak a bőrben, és maximálisan, mélyen hidratálják a bőrt

 • A kezelés kisimítja a vízhiányos ráncokat.

 • Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával.

 • Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot.

 • Halványítja a pigmentfoltokat

 • A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.

 • Az egyik legeredményesebben alkalmazott módszer a fejproblémák, és a hajhullás terén is.

A mezoterápia során hatékonyan kezelhető: arc, nyak, és a toka területe, a dekoltázs. Az eredmény már szinte azonnal látható!

Kezelés gyakorisága: minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége. Kezdetben intenzívebb kúra javasolt (6 alkalom, heti 1-szer)
 

MEZOROLLERES kezelés

A mezorolleres kezelés a bőr öngyógyító képességét aktiválja azáltal, hogy egy apró tűs, hengeres kezelőfejjel un. mikrosebeket ejt a bőrön. A kötőszövet azonnal reagál az apró tűk behatolására, és megnöveli a test természetes önregeneráló képességét, melynek következtében a kezelt felületen fokozódik a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődés.

Bár a roller apró tűszúrásokat ejt a bőrön, a kezelés során alkalmazott érzéstelenítő krémeknek köszönhetően Vendégeink alig éreznek fájdalmat, így orvosi felhasználása mellett a mezorolleres kezelés egyre nagyobb teret kap a kozmetikákban is! A kezelőfejjel ejtett mikrosebek pár perc elteltével már összehúzódnak, így kellemetlen utóhatásoktól sem kell tartani! Hatására a bőrhibák és a kisebb hegek eltűnnek, a ráncok mélysége csökken, az arcbőr pedig újra rugalmas és üde lesz! Azonnali és látványos eredményt produkál az arcbőrön. Hosszabb távon pedig olyan kezeléseket tud biztosítani, amelyekre eddig csak orvosi beavatkozással tehetett szert Vendégünk.
 

Széles körben alkalmazható például:

 • ráncok feltöltésére természetes anyagokkal,
 • a bőr teltebbé varázsolására,
 • toka eltüntetésére,
 • SŐT HAJKEZELÉSRE IS, mivel a kóros hajritkulás sokunkat érintő probléma. Hazánk bőrgyógyászai és szakemberei hamar felismerték ennek szükségességét, így már kaphatók azok a 99% tisztaságú hatóanyagok, melyeknek a bőr alá juttatásával táplálni tudjuk a hajhagymákat és növekedésre tudjuk serkenteni őket. Így a ritka, vagy az erősen hulló hajas terület újra erősíthető. Bővebb felvilágosítást szalonunkban, személyes konzultáció alkalmával tudunk adni!

 

ULTRATONE arcizom stimulálás

Az Ultratone készülék külön arcra kidolgozott programjával a kollagén rostok stimulációján keresztül az elasztán termelést serkenthetjük, mely 
a bőr önregenerálásához vezet
.

Az emberi bőr dermisz rétege un. fibroblaszt sejteket tartalmaz, melyek a bőr szerkezetét adják azáltal, hogy folyamatosan kollagént és szerkezeti proteineket termelnek. Azonban a felnőtt bőr évente a kollagén mennyiségének 1-2%-át veszíti el, és egyre kevesebbet termel, pedig a kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. Így a kollagénrostok csökkenése és a fibroblaszt sejtek alacsonyabb anyagcseréje előbb-utóbb a bőr öregedését okozzák.

A stimulációs program eredményeként a kollagén rostok aktivált és sokszori összehúzása rövid távú bőrfeszesítést eredményez. Az izommunka serkenti a szöveteket, hogy újra kollagént termeljen és a fibroblaszt sejtek dolgozzanak. Hosszú távon mit jelent ez? A megnövekedett fibroblaszt anyagcsere a kollagén állományt újraszervezi, serkenti és a bőr meg tud újulni, feszesedni. ... és mindezt a saját szervezetünk önregeneráló képessége éri el!