Bambus Wellness szalon

Mert mindenki szép és egészséges testre vágyik!

Budaörs központjában található szépségszalonunkban professzionális,
egymás működését kiegészítő fogyasztó-, alakformáló gépekkel, test- és arckezelésekkel valamint különböző masszázstechnikákkal segítünk Önnek a hatékony fogyásban, alakformálásban, relaxálásban.

 

Napjaink rohanó világában szinte alig jut magunkra idő. Mégis rendkívül fontos, hogy magunkkal is törődjünk, hiszen az egészséges, megszépült, felfrissült arc és test pozitívan hat életünk minden területére.

A Bambus Wellness Club olyan új építésű, kétszintes, klub-hangulatú szépségszalon, ahol a betérő vendéget barátként fogadjuk, és személyre szabott szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. A nálunk töltött néhány óra alatt a szépítő kezelések közben kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, és felfrissülve, megszépülve, pozitív energiával feltöltve térhet haza.

Klubunkban a férfiak is otthon érezhetik magukat. Számukra külön színvilággal és berendezéssel alakítottunk ki kezelőhelyiséget.

 

Minden kedves vendégünknek egyéni kezelést állítunk össze,
hiszen az igényesség és a kényeztető percek mindenkinek járnak!

Időpont egyeztetés: 06 30 7376 550
 

Filozófiánk:

A wellness légkör ma már nem csak egy fogalom, hanem életstílus, és tudatos gondolatvilág. A mi célunk is a betérő barátoknak, vendégeknek egy klub hangulatú, pihentető - jó érzéssel fel- és eltöltő - néhány órát adó szalon kialakítása. Nálunk a kezeléseink során nemcsak megszépülhet, de a hétköznapi gondokról is megfeledkezhet!
Mindent megteszünk azért, hogy Ön kellemesen érezze magát szalonunkban. Gondoskodunk arról, hogy a nálunk töltött idő hasznos és örömteli legyen, vendégeink arcára pedig mosolyt varázsoljunk. Igényesen kialakított, kényelmes kezelőhelyiségeinkben aromaterápiás illatokkal és halk zenével segítjük a relaxálást.

Szeretettel várjuk Önt szalonunkban egy teára! Helyezze magát kényelembe nálunk, és ismerje meg személyesen is szakértő munkatársainkat, szolgáltatásainkat!
 

Bambus Wellness Club megnyitó Bambus Wellness Club megnyitó Bambus Wellness Club megnyitó Bambus Wellness Club megnyitó